|

Manieren om je kinderen bij je huwelijk te betrekken

Share

Of je nu je eigen kinderen of je favoriete nicht of neef wilt betrekken op jullie grote dag, zijn we vaak onderworpen om van hun het bloemenmeisje en de ringdrager te maken. Maar voor diegenen die meer dan één kind mee willen betrekken, wil het ietsje anders, of hebben misschien andere ideeën nodig, hier zijn dan enkele prachtige ideeën om uw favoriete kinderen op uw trouwdag te betrekken.

Neem ze op in het planningsproces

Als u een eigen kind heeft, kan de bruiloft een rare dag voor hen zijn. In plaats van je zorgen te maken over gemengde gevoelens die ze kunnen hebben, neem ze vanaf de eerste dag op. Dit kan betekenen dat ze overal kleine klusjes moeten doen of ze vertrouwen op een project, zoals doe-het-zelfgunsten of enveloppen vullen (dit is natuurlijk afhankelijk van hun leeftijd!). Ze zullen trots zijn om te helpen en het kan zelfs een grote hulp voor je zijn!

Vraag hen om de processie te leiden

Als je te veel kinderen hebt opgenomen in je bruiloft, vraag een paar van hen om de leiders van de processie te zijn. Voordat het bloemenmeisje door het gangpad loopt, laat ze eerst naar beneden komen met schattige bordjes die zeggen “ze is er bijna!  te laat om nu te rennen!” Het is een leuke, eenvoudige toevoeging aan de ceremonie waardoor de kinderen zich super speciaal voelen.

Plan speciale foto’s

Je zult op de grote dag een hoop foto’s maken, dus waarom zou je er niet een paar meer specifiek voor de speciale kleintjes in je leven toevoegen? Vraag je bruidsfotograaf om een ​​paar van jou en de kinderen mee te nemen, een paar rekwisieten mee te nemen en het als een mini-fotoshoot te laten lijken (dat duurt slechts 5 minuten!). Niet alleen zullen de kinderen zich belangrijk voelen, maar je zult ook die foto’s voor altijd onthouden. Je kunt zelfs elk kind een ingelijste foto van de shoot geven zodra je de beelden terug krijgt.

Laat ze meedoen aan het taart snijden

Het taartsnijden is een leuk onderdeel van de receptie waar zelfs de kinderen dol op zijn. Vraag de kleintjes in je leven om met je mee te doen voor dit speciale moment en leg uit dat alleen de beste gasten het snijden mogen doen. Bied hen ook de eerste plakjes aan, want welk kind (en volwassene trouwens) houden niet van taart ?!

Maak een dans samen

Als je echt iets extra speciaals wilt doen, overweeg dan een stap verder te gaan en een dans met hen te choreograferen. Dit kun je tijdens het hele planningsproces samen doen en wanneer je je dance moves bij de receptie hebt uitgevoerd, beloven we dat het een hit zal worden bij al je gasten en een herinnering die een leven lang meegaat.

Vergelijkbare berichten