Werkwijze

Share

Werkwijze trouwfotograaf: Eerst volgt een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken van jullie trouwdag, mocht de afstand te groot zijn of door gebrek aan tijd, dan kan dit ook met what’s ap, skype of telefonisch.
Daarna word het geen we besproken hebben in een overeenkomst opgemaakt waarna ik deze naar jullie mail. Als de aanbetaling is gedaan, dan is deze dag definitief van jullie.

Werkwijze Trouwfotograaf

Niet alleen het fotograferen is belangrijk ook de foto’s veiligstellen.
Daarom heb ik een back-up fotograaf gereed staan, plus een reserve camera bij de hand. De foto’s worden op 2 sd kaarten tegelijk opgeslagen voor het geval de camera of sd kaart het laat afweten. Als de foto’s worden ge edit op de computer zet ik ze over op een interne en een externe harde schijf, plus nogmaals online 3 maal dus ik laat niks aan het toeval over.


Een week van te voren voor de bruiloft word er nog contact opgenomen om af te stemmen voor het geval er nog veranderingen zijn. Op jullie trouwdag stuur ik nog een apje bij vertrek. Naast het portret en Groeps fotoshoots ga ik er vooral op uit om ongedwongen foto’s te nemen waar niemand op mij let. Het leveren van de foto’s is tussen 1 a 7 dagen bij geen drukte, nadat het rest bedrag is betaald.

werkwijze bruidsfotograaf
Bruidegom haalt Bruid op
Werkwijze bruidsfotograaf
De eerste dans
Bruid opmaak
Het Proosten