Trouwfotograaf Tilburg

Share

Je trouwdag is vaak een bijzondere dag die indruk maakt op iedereen die aanwezig is. Het is daarom fijn om daar een mooie herinnering aan over te houden. Ga jij binnenkort trouwen in de omgeving van Tilburg en wil je dit graag op de gevoelige plaat laten vastleggen? Trouwfotograaf Tilburg wil dit graag voor jullie doen tegen een scherp tarief.

De werkwijze van de Trouwfotograaf Tilburg

Voorafgaand aan jullie bruiloft vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin jullie wensen en verwachtingen kunnen uitspreken. Dit gesprek kan fysiek, telefonisch of via skype plaatsvinden. Tijdens het gesprek zal de fotograaf met jullie de locatie bespreken en de manier waarop jullie de foto’s genomen willen hebben.

Vervolgens wordt er een overeenkomst opgemaakt en naar jullie toegestuurd via de e-mail. Bij het voldoen van de aanbetaling staat het geen wat in de overeenkomst staat vast. Op de dag zelf worden er portret- en familiefoto’s gemaakt, natuurlijk zal de fotograaf ook spontane foto’s schieten. De foto’s zijn binnen een week klaar en geleverd, nadat het gehele bedrag is betaald. 

Pakketten

Jullie kunnen uit zes verschillende pakketten kiezen bij te Trouwfotograaf Tilburg. Een minder uitgebreid pakket is hierbij natuurlijk voordeliger als een uitgebreider pakket. Jullie kunnen dus zelf kiezen welke prijs en manier het beste past bij jullie bruiloft.


Twijfelen jullie dan is het altijd mogelijk om de verschillende mogelijkheden te bespreken in het kennismakingsgesprek met

jullie fotograaf. Het is natuurlijk heel belangrijk dat het gekozen pakket en de invulling daarvan voor jullie beide goed voelt.


Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jullie je tijdens de rapportage op jullie gemak voelen, waardoor de meest prachtige en spontane foto’s ontstaan. Op deze manier zorgen we samen voor een onvergetelijke herinnering van deze prachtige dag. Het is ons streven

om ervoor te zorgen dat jullie bij het zien van de foto’s elk magisch moment van de dag opnieuw herbeleven!

Bruidsfotograaf prijzen

Pakket 1 - Basic

€325,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
2 uur huwelijksfotografie
4/5 uur – Foto’s selectie en nabewerking
100/150 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 2 - Advanced

€494,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
4 uur huwelijksfotografie
8/10 uur – Foto’s selectie en nabewerking
150/250 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 3 - Deluxe

€599,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
6 uur huwelijksfotografie
9/11 uur – Foto’s selectie en nabewerking
250/350 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 4 - Supreme

€799,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
8 uur huwelijksfotografie
10/12 uur – Foto selectie en nabewerking
350/450 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 5 - Gold

€999,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
10 uur huwelijksfotografie
12/14 uur – Foto selectie en nabewerking
400/550 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 6 - Platinum

€1199,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
12 uur huwelijksfotografie
15/17 uur – Foto selectie en nabewerking
550/650 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer

Vraag een offerte aan of stel een vraag

Trouwfotograaf Tilburg

Trouwfotograaf Tilburg. Als trouwfotograaf met liefde, passie en creativiteit ben ik niet alleen actief in Tilburg, maar ook in Goirle, Riel, Gilze, Nerhoven, Heikant, Rijen, Dongen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Moergestel en Hilvarenbeek.

Direct een Last Minute Trouwfotograaf nodig? Wat als jullie bruidsfotograaf op het laatste moment heeft afgezegd? Bel mij op 0624222447. Bekijk ook de pagina Trouwfotograaf Eindhoven.