Trouwfotograaf Eindhoven

Share

Trouwfotograaf Eindhoven staat voor jullie klaar om, op jullie trouwdag, een trouwreportage te maken waar jullie blij van worden. Een reportage waar de liefde vanaf spat! Die jullie, bij het bekijken van de foto’s, weer helemaal terugbrengt naar die bijzondere dag. Trouwfotograaf Eindhoven maakt niet alleen de meest unieke, lieve en mooie foto’s van jullie bruiloft. We doen dat ook nog eens tegen een zo laag mogelijke prijs.

Door vooraf op de site te kijken naar de gemaakte bruidsreportages kunnen jullie je een goed beeld vormen van wat mogelijk is. Op de website staan ook de prijzen van de pakketten waaruit jullie kunnen kiezen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Trouwfotograaf Eindhoven

Wat vinden jullie belangrijk, wat zijn jullie wensen?

Zeker voor het maken van een bruidsreportage is het belangrijk dat tussen het bruidspaar en de fotograaf een bepaalde klik is. Daarom is het belangrijk dat we eerst een kennismakingsgesprek plannen.


Tijdens dat gesprek bespreken we wat jullie wensen zijn, wat belangrijk is voor jullie, waar jullie naar op zoek zijn. We weten dan ook of er een klik is en, of Trouwfotograaf Eindhoven de juiste fotograaf is om jullie trouwreportage te maken.

Na dit gesprek wordt een overeenkomst opgemaakt, hierin staan de gemaakte afspraken en het bedrag dat we voor de reportage hebben afgesproken. Deze overeenkomst ontvangen jullie per mail.

Trouwfotograaf Eindhoven
Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfootgraaf Eindhoven: Bruidegom haalt zijn bruidje op

Dit zijn kostbare momenten, die je niet mag missen, de bruidegom heeft net aangebeld zijn bruidje opgehaald, en lopen samen met blijde gezichten al lachend naar de auto toe.

Trouwfotograaf Eindhoven geeft alle zekerheid

Als de aanbetaling is ontvangen, dan staat de dag en de overeenkomst definitief vast. Dat betekent dat de Trouwfotograaf Eindhoven aanwezig is op jullie bruiloft. Kan de fotograaf, om wat voor een reden dan ook, niet aanwezig zijn, dan komt er een ‘back-up’ fotograaf. Deze weet wat jullie belangrijk vinden en kent ook al jullie wensen.

Wij werken altijd met een camera met 2 SD-kaarten en hebben altijd een tweede camera als reserve bij ons. Bij het overzetten van de foto’s op de computer worden deze geplaatst op de interne-, maar ook op een externe harde schijf en ook online in de cloud. Alles om ervoor te zorgen dat jullie altijd de perfecte foto’s van jullie bruiloft krijgen.

Bruidsfotograaf prijzen

Pakket 1 - Basic

€325,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
2 uur huwelijksfotografie
4/5 uur – Foto’s selectie en nabewerking
100/150 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 2 - Advanced

€494,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
4 uur huwelijksfotografie
8/10 uur – Foto’s selectie en nabewerking
150/250 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 3 - Deluxe

€599,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
6 uur huwelijksfotografie
9/11 uur – Foto’s selectie en nabewerking
250/350 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 4 - Supreme

€799,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
8 uur huwelijksfotografie
10/12 uur – Foto selectie en nabewerking
350/450 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 5 - Gold

€999,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
10 uur huwelijksfotografie
12/14 uur – Foto selectie en nabewerking
400/550 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer
Pakket 6 - Platinum

€1199,-

Kennismakingsgesprek 45 minuten
12 uur huwelijksfotografie
15/17 uur – Foto selectie en nabewerking
550/650 Foto’s worden geleverd in hoogste resolutie via we transfer

Vraag een offerte aan of stel een vraag

Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven. Als trouwfotograaf met liefde, passie en creativiteit ben ik niet alleen actief in Eindhoven, maar ook in Oirschot, Wintelre, Oerle, Veldhoven, Waalre, Aalst, Heeze, Mierlo, Geldrop, Nuenen, Nederwetten, Breugel, Son en Best.

Direct een Last Minute Trouwfotograaf nodig? Wat als jullie bruidsfotograaf op het laatste moment heeft afgezegd? Bel mij op 0624222447. Bekijk ook pagina Trouwfotograaf Tilburg