Trouwfotograaf Barendrecht

Share

Bruidsfotografie van Brian en Paula

Trouwfotograaf barendrecht: Iedere bruiloft is anders en daarom levert trouwfotografie in Barendrecht maatwerk. Vooraf wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland. 

Wat een mooie dag was dit. De bruidegom haalde zijn bruid op, in barendrecht, reed vervolgens naar Rotterdam voor de fotoshoot en ceremonie. Tijdens de fotoshoot reden ze rond in een ouderwetse brandweer wagen. In Barendrecht werd ook ergens een korte fotoshoot gedaan.

Trouwfotograaf Barendrecht

Trouwfotograaf Barendrecht: Opmaak van de bruid

Mijn allereerste start was vroeg in de ochtend bij de bruid, om de opmaak te fotograferen. Er was ook een tweede fotograaf aanwezig bij de bruidegom, Want als trouwfotograaf kan ik nooit op twee plekken tegelijk aanwezig zijn.

Trouwfotograaf Barendrecht

Trouwfotograaf barendrecht: ophaal van de bruid door bruidegom

De bruidegom stapt uit zijn auto, en beld aan bij het ouderlijkhuis om zijn bruid op te halen. De bruid maakt open, vol met emoties dit zijn de foto momenten waar ik als bruidsfotograaf plezier aan heb, echte puur natuurlijke ongedwongen foto’s.

Trouwfotograaf Barendrecht
Bruidsfotograaf Barendrecht
Trouwfotografie Barendrecht
Trouwfotograaf Barendrecht
Bruidsfotograaf Barendrecht

Felicitaties Ook het onderdeel waar er word gefeliciteerd na de ceremonie, en cadeaus worden gegeven tijden het feest aan het bruidspaar is zeer belangrijk. Want daar komen heel veel emoties los, dit is maar een enkele foto van vele emotionele omhelzingen.

Trouwfotograaf Barendrecht
Trouwfotograaf Barendrecht

Brandweerwagen als trouwauto

Dit is ook eens wat anders inplaatst van zo een ouderwetse auto of zo een lange limousine, gebruikte dit bruidspaar een echte brandweer auto, De bruidegom zit zelf bij de brandweer.

Op die manier was het heel makkelijk voor hem om aan zijn baas toestemming te vragen als hij de wagen voor zijn bruiloft mocht lenen om foto’s te maken, en een collega vroeg de wagen naar het stadhuis te rijden. En ook was het hele brandweer team van hem aanwezig voor de groepsfoto’s.

Bruidsfotografie Rotterdam Barendrecht – Brian en Paula. Prijzen bruidsfotograaf Rotterdam.

kijk ook eens naar deze pagina trouwfotograaf Den Haag met een fotoshoot op het scheveningen strand

Ceremonie locatie Het Stadhuis rotterdam