Bruidsfotografie Rotterdam

Share

Martijn en Aliye – Trouwfotografie : Rotterdam Diergaarde Blijdorp

Tijdens het kennismakingsgesprek gesprek legde de bruidegom uit dat hij alles scherp wilde zien, i.v.m. de dieren die hij ook goed wilde zien.

Dus heb ik deze trouwreportage op sommige momenten, waar er dieren op de achtergrond waren met een hoge F waarde geschoten zodat ze niet onscherp waren, maar je ze duidelijk en scherp kon zien.

Trouwen in diergaarde blijdorp

Hier is een mooi voorbeeld van schieten met een hoge F waarde in de diergaarde blijdorp in Rotterdam, dat wilt zeggen dat je ook de giraffen en het bruidspaar duidelijk ziet op de foto’s, niemand is wazig.

Daarom vind ik het belangrijk als trouwfotograaf altijd een voorgesprek te hebben voor een klik en de wensen van het bruidspaar te bespreken.

Een prachtige foto genomen in het aquarium. Toen ik als trouwfotograaf deze foto nam, zocht ik de juiste positie, om zo ook de vissen goed op de foto’s te krijgen, en de schaduw weerspiegeling van het bruidspaar op het glas van het aquarium te krijgen.

Hierbij gebruikt ik ook licht die ik vanuit een bepaalde hoek heb gericht om dit resultaat te behalen. Fotografie is niet alleen foto’s maken, je moet kennis hebben van hoe licht werkt en hoe het te gebruiken en ook waar je precies moet staan.

Bruidsfotografie Rotterdam: Trouwfoto’s maken in blijdorp in het aquarium

Het aquarium van diergaarde blijdorp is een hele groot aquarium, je kan overal mooie foto’s maken, je heb levens grote haaien daar zwemmen en allerlei andere soorten vissen, en verder in het dierentuin kan je elke 5 meter een prachtige foto nemen, zo mooie is het daar en gigantisch. Er is ook de mogelijkheid, om gebruik te maken van een begeleider om jullie de weg te wijzen.

Bruidsfotografie Rotterdam: Trouwen in Diergaarde Blijdorp

Laat onvergetelijke trouwfoto’s maken in Diergaarde Blijdorp. Prachtige herinneringen aan je mooiste dag. Prijzen bruidsfotograaf Rotterdam

Kijk ook eens op Trouwfotografie Rotterdam – Shaktie en Sha.