Trouwfotograaf Den Haag

Share

Trouwfotograaf Den Haag, Scheveningen en Rotterdam. Johny en Pearl

Johny en Pearl hadden hun besluit genomen te trouwen in het Rotterdam stadhuis. En de Kerkelijke inzegening werd in Den haag gehouden. Het meeste fotograferen heeft zich in Den haag afgespeeld.

Het stadhuis in Rotterdam heeft een speciale mooie achtertuin aangelegd, met een waterval mooie witte banken standbeelden en een prachtige bloementuin, heel goed voor een mooie fotoschoot voor na de ceremonie.

Ook ideaal voor als je alles op een plek wilt hebben, de trouwlocatie en de fotoshoot locatie. Je hebt ook een mooie binnenhal waar je ook mooie foto’s kan maken. Dus goed gedekt voor een back-up plan voor het geval het zou gaan regenen.

Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Bruidsfotograaf Den Haag
Bruidsfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotografie Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf scheveningen
Trouwfotograaf scheveningen

Trouwfotograaf Den haag: Groepsfoto’s

Johny en pearl hadden eigenlijk geen fotoshoot gepland. Ik adviseerde ze terwijl we in de auto zaten maken jullie je niet druk, ik kan op elke plek een shoot voor jullie doen, jullie moeten toch richting den haag laten we dan op het scheveninge strand boulevard de shoot doen. En oooh wat een prachtige shoot is het geworden kijk de lachende gezichten en al de emotie die er uit voort zijn gekomen, iemand maakte zelf salto’s en handstands

Bruidsjongens met bruidegom

Bij de kerk aangekomen voor hun geestelijke inzegening van de pastor, heb ik daarvoor nog met de bruidsjongens en bruidegom naast het kerkgebouw snel een paar shoots gemaakt, Ik zag ergens een paraplu in de bosjes liggen, en verzon dan wat senario,s in combinatie met de paraplu dat prima gelukt is.

Voor dat ik deze foto maakte, zei ik aan het bruidspaar: Het idee achter deze foto’s is de toekomst ligt helemaal open voor jullie, klaar om door jullie gevuld te worden.

Laat de mooiste dag van jullie leven op unieke wijze vastleggen voor later. Ervaren trouwfotograaf. Per uur te boeken. Onbeperkt aantal foto’s. Snel geleverd. Gratis kennismaking. En de cofee en thee staan klaar met een gebakje.

Kijk ook eens op trouwfotograaf Noordwijk