| |

Fraudtography- hoe een betrouwbare trouwfotograaf vinden

Share

Zo vind je een betrouwbare bruidsfotograaf

1 Let op consequentie: De meeste fotografen onderscheiden zich door een eigen stijl. Beperk je niet tot het bekijken van een reportage, maar kijk naar meerdere bruiloften.

2 Reviews: Sommige fotografen hebben recensies of testimonies op hun website staan. Zo niet, vraag dan even rond of speur Google af. Bekijk ook de Facebook-pagina van de fotograaf om te zien of de foto’s hierop overeenkomen met die op de webpage.

3 Nog meer gasten: Zie je op de foto’s alleen maar bruidsparen staan? Dan bestaat de kans dat je naar styled shoots kijkt met ingehuurde modellen. Prachtig natuurlijk, maar het fotograferen van een echte bruiloft is iets heel anders dan een modellen shoot daar komt veel meer bij kijken.

4 Google reverse: Op Google vind je de handige tool Google reverse Image. Hiermee kun je een foto invoegen en daarna een overzicht zien van alle websites waarop die foto is gebruikt.

Face to face Last but not least: spreek vooral persoonlijk met de bruidsfotograaf af. Jullie kunnen dan meer van zijnj/haar werk bezichtigen. En, net zo belangrijk, jullie weten ook meteen of er een klik is.

Relevante artikelen:

Bruidsfotograaf stijlen uitgelegd

Hoe kies je een betrouwbare fotograaf

Bekijk hier mijn portfolio

Vergelijkbare berichten