Bruidsfotograaf Buitenland

Share

Peter en Marjolein – Getrouwd in België Spa Jalhay Balmoral

Toen ik peter en marjolein sprak bij het eerste kennismakingsgesprek vroeg ik ze, waarom ze in het buitenland gaan trouwen, ze zeiden dat ze overal hadden gezocht in nederland naar een geschikte plek, maar ze het veel te duur vonden en deze trouwlocatie was heel goedkoop.

Voor een goedkope prijs en alles inbegrepen catering+het hele kasteel was tot hun beschikking voor het hele weekend.

Ze konden hier trouwen eten, slapen en feesten, ook heb je om het kasteel heen hele mooi plekjes en een natuur gebied om foto’s te maken.

Bruidsfotograaf Buitenland: de vader geeft de bruid weg.

Het traditionele gebeuren dat meestal bij elk huwelijk plaats vind, de vader van de bruid komt aan lopen met zijn dochten in de hand en geeft haar weg aan de bruidegom. Dit betekend eigenlijk dat de famillie het eens is dat hun dochter met de bruidegom trouwd.

Deze foto heb ik als trouwfotograaf gemaakt helemaal boven op het kasteel waar je een hele grote balkon hebt. Verder heb je in het hele kasteel nog meer van zulke mooie plekjes, om foto’s te maken.

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Omzeil de cliché wateren en vier je grote dag op een unieke trouwlocatie. Jalhay is een plaats en gemeente in de provincie Luik in België. Heel veel natuur aanwezig en veel plekjes om de prachtigste foto’s te maken voor jullie speciale dag. De gemeente telt ruim 8.000 inwoners.

Bekijk ook de pagina Trouwfotograaf buitenland in Portugal in het dorpje Serta.

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken.

Voor als je wilt gaan trouwen in het buitenland B.v Belgie: Trouwlocatie Website: jalhay barmoral