Bruidsreportages werkwijze

Eerst volgt een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken van jullie trouwdag, mocht de afstand te groot zijn of door een andere reden, dan kan dit ook telefonisch. Daarna word het geen we besproken hebben in een overeenkomst opgemaakt waarna ik deze naar jullie mail. Als de aanbetaling is gedaan, dan is deze dag definitief van jullie.

De foto’s worden op 2 sd kaarten tegelijk opgeslagen voor het geval een van de sd kaarten het laat afweten.

Een week van te voren voor de bruiloft word er nog contact opgenomen om af te stemmen voor het geval er nog veranderingen zijn. Naast de portret en familie fotoshoots ga ik er vooral op uit om ongedwongen foto’s te nemen waar niemand op mij let. Het leveren van de foto’s is tussen 1 a 7 dagen, nadat het rest bedrag is betaald.

Het voordeel van twee trouwfotografen op jullie huwelijk.

Het voordeel van twee fotografen is dat er geen enkel speciale moment verloren gaat van jullie trouwdag. Fotograaf 1 concentreert zich op het bruidspaar, en fotograaf 2 concentreert zich op de reactie van het publiek en andere omliggende zaken bijvoorbeeld, close shots afstand shots.

Zie hier beneden een voorbeeld, zulke momenten vinden altijd plaats op het zelfde moment. zou u een tweede fotograaf willen inschakelen dan moet dit van te voren worden aangegeven.

error: Content is protected !!